Gerry Raghoebar
hoogleraar Implantologie en Preprothetische Reconstructieve Chirurgie
UMCG Groningen


Chirurgie: goed gedaan, het halve werk


Gerry Raghoebar voltooide zijn studie tandheelkunde in 1984 te Groningen. Van 1984 tot 1988 werd hij opgeleid tot specialist in de Mondziekten en Kaakchirurgie op de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vanaf 1988 is hij als staflid verbonden aan de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen waar hij zich in het bijzonder toelegt op de implantologie, reconstructieve preprothetische chirurgie en secundaire reconstructies. In 1991 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op een onderzoek getiteld ‘Secondary Retention of Molars’.

Per januari 2006 werd hij benoemd tot hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen met als persoonsgebonden leerstoel ‘Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie’.


► volgende spreker
 
 
Social Media
dental bauer Nederland Zimmer Biomet BioComp Dental B.V. Dent-Med Materials B.V. Implant Direct Benelux DentMerk Benelux B.V. Nobel Biocare Nederland BV Straumann B.V. Thommen Medical B.V. Memodent B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Euroteknika NL Easier Dental Care MegaGen Dentsply Sirona Anthogyr Pro-Cam Implants B.V.