Ronnie Goené
implantoloog NVOI, 
afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, 
Amsterdam UMC & Tendens Tandartsen Amsterdam


Implantaten: eerste keus

Extraheren en direct implanteren in de esthetische regio: 
voordelen onder voorwaardenRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam en Tendens Tandartsen te Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.


► volgende spreker
 
 
Social Media
MegaGen Dyna Dental Engineering B.V. Dentsply Sirona DentMerk Benelux B.V. Zimmer Biomet Anthogyr dental bauer Nederland Implant Direct Benelux Euroteknika NL Dent-Med Materials B.V. Straumann B.V. Pro-Cam Implants B.V. Memodent B.V. Easier Dental Care Nobel Biocare Nederland BV Thommen Medical B.V. BioComp Dental B.V.