Ronnie Goené
parodontoloog implantoloog, afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie
VU Medisch Centrum Amsterdam


Implantaten: eerste keus

Extraheren en direct implanteren in de esthetische regio: 
voordelen onder voorwaardenRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam en Tendens Tandartsen te Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.


► volgende spreker
 
 
Social Media
MegaGen Benelux B.V. MIS Nederland Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Dent-Med Materials B.V. Implant Direct Benelux Zimmer Biomet Straumann B.V. Nobel Biocare Nederland BV BioComp Dental B.V. Anthogyr Bright Benelux B.V. Excent Tandtechniek Dentsply Sirona Thommen Medical B.V. Euroteknika NL BioHorizons GmbH DentMerk Benelux B.V. Memodent B.V.